Vrijwilligers

vrijwilligers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BUURTBUSVERENIGING WASE  (BUS 438) zorgt voor de busverbinding tussen Wervershoof en Enkhuizen. De busdienst  rijdt van  ma/vr van ongeveer 7:00 tot 19:00 uur. Er wordt gereden in blokken van ongeveer 3 uur.
Wij hebben hiervoor nog steeds vrijwillige chauffeurs nodig, want zonder vrijwilligers zou er namelijk voor heel veel mensen geen openbaar vervoer meer zijn in onze regio. Rijbewijs B is al voldoende, er wordt in kleine 8 persoonsbusjes gereden. ( Mercedes met automaat).

Wij zoeken momenteel vrijwilligers die in Enkhuizen / Stedebroec  wonen en ’s ochtends en/of  einde middag beschikbaar zijn om met onze  acht personenbus, passagiers te vervoeren. De ritten starten vanuit de brandweergarage aan de Gerard Brandtweg 3 te Enkhuizen.

Wij zijn een enthousiast team met ongeveer 50 chauffeurs die zich van maandag t/m zaterdag inzetten voor de passagiers.
Lijkt het u leuk om 1 of 2 x per week (gedurende ongeveer 3 uur) buschauffeur te zijn , kijk dan op onze website. Wij organiseren een paar keer per jaar een  bijeenkomst met hapjes en drankjes om gezellig met elkaar, de in de bus opgedane leuke ervaringen, uit te wisselen. Uiteraard bent  u verzekerd tijdens dit vrijwilligerswerk.

Wilt u zich als chauffeur wel eventueel aanmelden , maar twijfelt u nog?
Rij eerst eens een rondje mee met een van onze chauffeurs, voordat u beslist. U bent hierbij uitgenodigd!

U kunt zich  aanmelden voor een ritje en eventueel informatie verkrijgen via de mail: vrijco@buurtbuswase.nl of info@buurtbuswase.nl