Vereniging Buurtbus WASE

In samenwerking met de gemeenten Medemblik, Stede Broec en Enkhuizen heeft de Dorpsraad Andijk zich bezig gehouden met het oprichten van de ‘Vereniging Buurtbus WASE’.

Deze buurtbus 438  heeft vanaf maart 2015 de buslijn 138 overgenomen die door de Provincie Noord-Holland werd opgeheven.

Via deze informatiepagina van de VBb WASE  blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen en andere nieuws omtrent de buurtbus.

6 thoughts on “Vereniging Buurtbus WASE

 1. Voor de 3e keer binnen 1 week kwam er vandaag (om 12.24 uur) weer geen bus bij vakantiepark Grootslag.
  Dit is zeer irritant voor mensen die van het o.v. afhankelijk zijn om bv boodschappen te dorn. Ook de vertrekstaat bij de halte is niet vernieuwd…

  • Beste Rob
   Allereerst excuses voor de ontstane problemen.
   De chauffeur is naar alle waarschijnlijk vandaag te vroeg weggereden, want hij heeft de route wel gereden vanaf rond 12.24, richting Enkhuizen.
   Maar dit mag natuurlijk niet gebeuren.
   Als wij in de richting Wervershoof rijden, stoppen we alleen bij het Vakantiepark als er passagiers in de bus zitten en bij het Vakantiepark eruit willen. Maar dit terzijde.
   Wat betreft het haltebord. Wij hebben al verschillende keren aan Connexxion aangegeven dit bord aan te passen.
   Ik zal het nogmaals melden.
   Nogmaals excuses.
   Buurtbus Wase

 2. Goedemorgen,
  Ik wil even kenbaar maken dat het bijzonder jammer is dat tijdens de jaarmarkt de bus niet via kleingouw/klamptweid en de ged.laanweg rijden.nu zijn er een heleboel mensen die helemaal naar de hoekweg moeten lopen voor de bus.dat is voor een aantal ouderen niet te doen.andere jaren reden de bussen wel zo.heel jammer en ik hoop dat het volgend jaar anders is.
  Groeten
  Ruud pluk

  • Goedemorgen,

   zoals u heeft kunnen lezen op FB is de route aangepast zoals u adviseert.
   bedankt voor het meedenken.
   secretariaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *